Ast Products Haul!

   Hello everybody!

   Πρώτο post ever και αρχίζουμε με handmade προϊόντα για το σώμα.Τα παρακάτω καλούδια είναι από τα ast products του κύριου Αστέριου Αστερίου (ναι, αλήθεια!). Μπορείτε να τα βρείτε συνήθως στα Meet Markets που διοργανώνονται κάθε μήνα ή στο φαρμακείο του Αστέριου.


Εχοντας δοκιμάσει αρκετά πράγματα από τον Αστέριο εδώ και καιρό, έχω καταρχάς να σχολιάσω τις πανέμορφες, πάντα προσεγμένες, vintage inspired  συσκευασίες που σε κερδίζουν από την πρώτη ματιά. Όλα τα πράγματα είναι τόσο όμορφα συσκευασμένα, με τέλειο design και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ερχόμενη τώρα στο δια ταύτα, τα προϊόντα τα ίδια. Είναι handmade και φυσικά δεν κάνουν τεστ σε ζώα -τα τεστάρει ο ίδιος ο κατασκευαστής. Τα συστατικά τους είναι πάντα προσεγμένα και ιδιαιτέρως ενυδατικά με μεγάλη ποικιλία.


Ας δούμε τώρα τα προϊόντα one by one:


Vanilla Shower Scrub
Όχι τόσο scrub όσο shower cream, κάνει καλό αφρό και μυρίζει θεϊκά αν σας αρέσει η βανίλια. Περιέχει vanilla beans και παπαρουνόσπορο. Προσωπικά μου μυρίζει σαν muffin βανίλιας και σε συνδυασμό με το ότι μοιάζει με νουτέλα σε κάνει να θες να το αλλείψεις στο ψωμί...


Mango Body Scrub
Scrub σώματος με μάνγκο και σπόρους φράουλας. Περιέχει ζάχαρη, ηλιέλαιο, έλαιο αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, σπόρους και φυσικά αιθέρια ελαία. Μυρίζει υπέροχα φρουτένια  και καλοκαιρινά. Κάνει καλή, σχετικά σκληρή, απολέπιση και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό.


Clean Cotton Perfume Oil
Αρωματικό λαδάκι για την τσάντα με jojoba oil. Μυρίζει θεϊκά καθαριότητα και φρεσκάδα. Το συγκεκριμένο το έχω πάρει 3 φορές. Μυρίζει καταπληκτικά, έχει μέτρια διάρκεια και για το καλοκαίρι είναι τέλειο!

Αυτές ήταν οι αγορές από Ast products αυτή τη φορά. Αναμένω το επόμενο Meet Market για τα νέες κρέμες και άλλα πράγματα που έχω καιρό στη wishlist.

Until next time,
Bye bye!

Christina

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments :

Post a Comment